Welke kimono's u aanbevelen?

Fleur van Beek

"Ik ben niet echt een kimono persoon, maar ik wil u helpen vinden kimono's die zijn gemaakt in Japan of die de hoogste kwaliteit hebben."

U vindt de top kimono winkels op deze site. Het enige wat je nodig hebt is een kimono maker die je een ideaal paar kimono kan maken. En dit onderscheidt dit artikel van andere producten zoals V Riem. Ik heb een expert in mijn familie die ik aanbeveel. Vergeleken met kimono Test is het dus veel succesvoller. Maar ik adviseer ook dat u een mening en onderzoek van de geschiedenis en de kwaliteit van uw kimono voordat u een beslissing om te kopen. De beste kimono's in Japan worden gemaakt door een kleine groep meesters die ook andere soorten kimono kunnen produceren.

Ik hoop dat dit nuttig is en ik ben altijd blij om vragen die je zou kunnen hebben over kimono-making te beantwoorden, want ik ben altijd blij om mijn ervaring en kennis te delen.

En misschien vind je ook de volgende artikelen die gerelateerd zijn aan het maken van kimono's: "Making a perfect kimono" - door Fumi Tachihara, "My First Kimono" van Miyuki Sugiyama, "My First Kimono Made in Japan" van Kimi Yokoyama en "The Perfect Kimono" van Tomonori Matsumoto. "Wat voor soort kimono moet ik kopen? Hoeveel moet ik ervoor betalen?" - door Kanae Hanaoka. U ook lezen mijn andere blog artikelen (over kimono-making) en check out mijn boek, Made in Japan: Een gids voor het maken van een perfecte Kimono dat geeft je een complete gids voor het maken van uw eigen kimono in Japan. Wat te doen als u niet in staat bent om een kimono te kopen? Er zijn vele manieren om een kimono voor jezelf te maken of om te delen met vrienden, en het is aan jou om te beslissen welke het beste is voor jou. Echter, sommige tips zijn hetzelfde voor iedereen, dus het is beter als je een aantal ideeën of weet een beetje over het maken van kimono's. Ten eerste, wees niet bang om anderen te vragen over hun ideeën.