Dit is hoe we testen

Fleur van Beek

Het resultaat is een enorme en gevarieerde selectie kimono's. Elke dag voegen we een aantal nieuwe producten toe aan onze lijst, dus blijf terugkomen voor nieuwe producten en vergeet niet dat we u graag helpen met vragen of suggesties. Als je een kimono vindt die je leuk vindt, kun je ook een nieuwe kimono voorstellen! Hoe meer feedback we van u krijgen, hoe beter de site zal zijn.

Overweeg ons te helpen door onze sponsors een tijdje te bezoeken. Dit kost je niets en helpt alleen de site en de mensen die de site bezoeken. Bedankt! Vergeet niet om de andere grote merken die met ons samenwerken te bekijken! Klik op de banner hieronder om de sponsors die we hebben te bekijken! We houden ervan om te zien wat onze bezoekers van onze website vinden en willen weten hoe u ons helpen het woord over onze site te verspreiden! Als je van wat je ziet op onze blog en wilt ons helpen meer geweldige inhoud te creëren, u onze twitter en facebook accounts te volgen en graag de blog op facebook. Bekijk al onze gesponsorde berichten voor onze sponsors.

Je hebt de keuze om fan van ons te worden: je je afmelden of je afmelden van onze mailinglijst. En je je e-mailvoorkeuren wijzigen en je op elk moment afmelden door ons een e-mail te sturen of door op de link in de nieuwsbrief te klikken.

Wij zullen uw persoonsgegevens niet delen met derden. In het bijzonder zullen we uw persoonsgegevens niet overdragen aan landen waar gegevens onderworpen zijn aan een andere wettelijke bescherming of regelgeving dan de wettelijke bescherming en regelgeving in het land waar u woont. Als je vragen of zorgen hebt, neem dan contact met ons op: [email protected] Voor onze klanten in de EU houden we er rekening mee dat we voldoen aan het EU-US Privacy Shield en dat uw gegevens worden beschermd door de Europese wetgeving. We volgen de Europese wetgeving inzake gegevensbescherming en deze informatie wordt opgeslagen in de Verenigde Staten van Amerika. U bent verantwoordelijk voor het verkrijgen en bewaren van alle wettelijke toestemming en autorisaties voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Uw gebruik van het KimonoTest Center wordt geregeld door het KimonoTest-privacybeleid en het EU-US Privacy Shield Framework.

Dankzij ons testlaboratorium zijn we in staat om een onbevooroordeeld beeld te geven van kimono's en u waardevolle informatie te geven over wat u moet weten over deze stukken stof. Als je geïnteresseerd bent in het leren meer over hoe je kimono's online dragen, bezoek dan onze blog en lees onze berichten. We hebben verschillende kimono's en accessoires te koop hier, en u bent meer dan welkom om onze kimono gerelateerde producten bladeren in onze "Producten" sectie.

Voor onze laatste updates kun je onze Facebook-pagina en ons Instagram-account bekijken. Onze producten In deze sectie vindt u een verscheidenheid aan producten die zijn ontworpen om de stof van de kimono te testen, maar niet de constructie. Wij raden u aan een van deze producten van onze site te kopen.